Nelly.com

måndag 9 juli 2012

Detta hände sej andra dagen på semestern på Kos.

Vi går varje år till Abraham, som har Restaurang Plaza , sen många år tillbaka. Man får alltid ett glatt välkommen tillbaka och kramar och kindpussar. Han vet alltid till och med hur många år sen det är vi har setts tidigare. Det är alltid gratis solstolar och parasoller där. Men det förutsätter ju att man äter eller dricker där. Men vi blev bjudna direkt på varsin San Fransisco fastän vi inte tänkte varken bada eller äta där den här dagen. Han har många norska gäster och tröjan har han fått av dom.
Den här gången hade vi lovat våra vänner, som brukar stanna till hos grannen Nick, på Nicks Place, att vi skulle hälsa från dom. Det gjorde vi också och Nick ordnade att en annan gäst tog ett foto på oss tillsammans med honom och hans son. Det blev alltså rena familjefotot. Så blev vi bjudna på nåt som liknade San Fransisco där också.
Vi gick förbi ett ställe som heter Tylösand Beach Club. Min systerdotters son brukar jobba där på somrarna. Jag frågade en av killarna, när han skulle komma. Kanske i Juli blev svaret. Synd, för det hade ju varit trevligt att få ses. Det är vackert bemålat hus, de huserar i.
När vi kom tillbaka till hotellet, gick vi ner till den vackra poolen och solade och badade.


Välkommen till min sida. Skriv gärna en kommentar så blir jag så glad. Gilla

3 kommentarer:

Jenfan75 sa...

Mycket fina bilder=).
Sätter in länk till denna sida på min reseblogg om det går bra=).
Vi börjar ladda för resa nu vi med=)

Fenixmonas sa...

Så himla trevligt när man lärt känna folk på en semesterort! Fast ibland kan det bli mycket, när man under några få veckor ska hibba runt och gästa alla man lärt känna...det hinns inte alltid med. Kramiz

Fenixmonas sa...

Nejdå gilla! Den dagen var det ju Svenska flaggans dag, som det hette förr...alltså 6 juni! Kramiz